Snowboarding Heaven on Earth, Holden Village | The Backcountry Experience, Ep. 1Holden Village is a Lutheran ministry, nestled in a forested valley at 3,200 feet in the North Cascade Mountains of Washington state. Formerly the site of one of the largest copper mines in the United States, the Holden mine, Holden is accessible only by the Lake Chelan passenger ferry, the Lady of the Lake, or by hiking in through the Cascade Mountains. In 1896, James Henry Holden made his first claim on the area which would later become Holden Village. However, because of the expense and difficulty involved in transporting copper from the isolated mine, the operation did not begin its full productivity until 1937. The Holden Mine and the town of Holden flourished for many years despite the isolation. After World War II the price of metals fell and the resources of the mine began to diminish.
The mine was closed in 1957.

Thanks to the Powderwhores for having me along on this trip. It was a wild place to ride!

1 comment:

Unknown said...

Quá trình gửi hàng từ nhật về việt nam mất bao lâu là điều mà nhiều người tiêu dùng quan tâm để có thể canh thời gian chính xác chuyến hàng của mình. Các mặt hàng điện tử nhật bản được nhiều người Việt ưa thích, hơn nữa những trang phục thời trang của Nhật vẫn rất được ưa chuộng, đặc biệt zara nhật là một trong những thương hiệu thời trang được nhiều người sử dụng. Hướng dẫn cách mua hàng trên amazon nhật đơn giản, mua hàng nhanh chóng tại Fado.
Bạn đang tìm kiếm một công ty vận chuyển hàng hóa trung quốc vậy hãy đến ngay với chúng tôi để nhận được những dịch vụ vận chuyển tốt nhất trên thị trường. Sở hữu được làn da trắng là điều mà nhiều chị em phụ nữ mơ ước, hướng dẫn một số cách Cách làm trắng da tự nhiên chắc chắn sẽ là một bài viết hữu ích dành cho nhiều chị em.

Chúng tôi chuyên nhận order đồ nhậtchuyển hàng từ nhật về việt nam với cước phí thấp nhất trên thị trường hiện nay, với nhiều lợi ích và ưu đã sẽ mang lại những điều thuận lợi nhất cho quý khách hàng.